Postani voznik z nami

Tečaj CPP

Bi rad opravljal tečaj CPP? Na voljo so novi termini!

Vsem, ki bi radi obvladali cestnoprometne predpise in uspešno opravili izpit, sporočamo, da so na voljo novi termini. In ne pozabi – če se boš tečaja udeležil pri nas in/ali boš z nami opravljal ure vožnje, ti nudimo nekatere dodatne ugodnosti:

  • brezplačen prevoz na tečaj z našimi avtobusi,
  • prevoz na ure vožnje z našimi avtobusi in
  • brezplačno elektronsko preverjanje znanja.

Termini začetka tečajev CPP

B kategorija (osnovni del):

PONEDELJEK, 14.2.2022 OB 14 URI

PONEDELJEK, 7.3.2022 OB 14 URI

ČETRTEK, 24.3.2022 OB 14 URI

PONEDELJEK, 4.4.2022 OB 14 URI

TOREK, 19.4.2022 OB 14 URI

ČETRTEK, 5.5.2022 OB 14 URI

ČETRTEK, 19.5.2022 OB 14 URI

A kategorija (dodatni del 8 ur – 2 termina po 4 šolske ure):

ZBIRAMO PRIJAVE

C kategorija (dodatni del):

ZBIRAMO PRIJAVE

D kategorija (dodatni del):

ZBIRAMO PRIJAVE

Na predavanju je PRIPOROČLJIVA maska FFP2 in negativen hitri test, ki ni starejši od 48 ur, PCR test, ki ni starejši od 72 ur.

Potrošniki se lahko udeležijo storitev le pod pogojem, da predhodno opravijo testiranje na virus SARS-CoV-2 s testom PCR ali testom HAG in osebi, ki izvaja ponujanje in prodajanje blaga in storitev, predložijo negativni rezultat testa, PCR test ki ni starejši od 48 ur, HAG- hitri test, ki ni starejši od 48 ur.

Predložitev negativnega rezultata testa PCR ali testa HAG iz prejšnjega odstavka ni obvezna za potrošnike, ki:
– imajo potrdilo o cepljenju zoper COVID-19 s katerim dokazujejo, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer (preteklo najmanj 7 dni), MODERNA (preteklo najmanj 14 dni) in AstraZeneca (preteklo najmanj 21 dni),
– imajo potrdilo o pozitivnem rezultatu testa PCR ali testa HCG na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ne starejši od šest mesecev, ali
– imajo potrdilo zdravnika, da so preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.

Če želiš novo znanje pridobiti z nami, oddaj svojo prijavo na izbrani tečaj. To lahko storiš na spodnje načine:

  • pokliči nas na 03 42 53 425 ali 051 660 660,
  • piši nam na elektronski naslov solavoznje@nomago.si
  • ali nas obišči v pisarni šole vožnje na glavni avtobusni postaji v Celju.

Obnovi znanje o cestnoprometnih predpisih kar na spletu

Veš, da lahko na spletu najdeš več portalov, na katerih lahko dostopaš do vaj o cestnoprometnih predpisih? Vsi kandidati naše šole vožnje in CPP-tečajniki pa lahko brezplačno uporabljate tudi vsebine spletnega portala testicpp.si!

Dobro je, da znanje, ki ga pridobiš od naših predavateljev in inštruktorjev vožnje, obnavljaš tudi doma. Kadar koli želiš, med teoretičnim usposabljanjem, pred preizkusom znanja v šoli vožnje ali pred teoretičnim delom izpita na občinskem testu, si lahko pri učenju pomagaš z multimedijskimi pripomočki na spletu. Tu so zbrane pomembne spletne povezave, na katerih lahko najdeš veliko koristnih informacij:

  • če se želiš dobro pripraviti na teoretično usposabljanje (tečaj CPP in prvo pomoč), boš na spletni strani Vozniški izpiti našel različne naloge, vaje, pole in teste, ki jih boš reševal na preizkusu in izpitu.
  • uporabljaš lahko tudi spletno aplikacijo Učenje na spletu – varno v prometu, kjer lahko prav tako osvežiš svoje znanje za teoretični del preverjanja znanja. Pred uporabo se moraš prijaviti.
  • kot kandidat naše šole vožnje lahko brezplačno uporabljaš tudi vse vsebine na portalu Testi CPP. Uporabniško ime in geslo za uporabo portala boš dobil v naši šoli vožnje.